Pui cu fulgi de porumb si cartofi

de cristina1985 in Mancare copii, 9 Iul 2019 | 2164 vizualizari

 

"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 1 piept de pui mare
  • fulgi de porumb
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • Pentru piure:
  • 1,5 kg cartofi
  • 50 g unt
  • lapte
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu fulgi de porumb si cartofi:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete mici. Se fierb 1 ora, din momentul in care apa clocoteste. Se scurg si se paseaza. Acum adaugati sarea, untul si amestecati. La sfarsit turnati putin lapte fierbinte, pana rezulta un piure pufos, dar nu prea moale.

Pieptul de pui se taie mai subtire, se bate si se taie fasii inguste sau in bucati mai mici. Se pune sare pe ambele parti, se dau prin faina, apoi prin oua batute, cu sare si la sfarsit prin fulgii de porumb (maruntiti cu mana). Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti pana sunt gata, la foc mic.

Piureul se serveste cu fasii de pui sau cu snitele mai mici (depinde cum le-ati taiat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fulgi de porumb si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita cu bulion